Arde-l ! ( articol pentru fete ) Replica spre prietenul meu drag :-D

S-a publicat 9 august 2012 de myroxa

  Desi este un articol pentru fete , as vrea sa il dedic unui foarte bun prieten de-al meu ( tie, Adi ) de la care am invatat multe lucruri ce imi vor folosi cu siguranta pe viitor . 

 Si pentru ca foarte rar mi se intampla sa am chef sa scriu atat , uneori trec luni de zile pana sa misc ceva , am sa profit .

 Deci dragelor  , hai sa invatam sa ne purtam cu barbatii .

 In postul trecut aminteam fugitiv despre cum sa faci ca o relatie sa mearga cat de cat ok . Acum o sa ma concentrez tot pe acest lucru , insa o sa incerc sa dezvolt . Titlul mi s-a parut haios , insa nu militez pentru femeia piranha care nu face altceva decat sa pacaleasca cromozomii si sa-l desfiinteze pe barbat . Accentuez insa pe ideea ca ce e prea mult strica si de ce sa-i dau totul pe o tava cand pot sa-l servesc cu lingurita…

  Nu mai amintesc ca femeia poate pacali oricand barbatul si il poate aduce foarte simplu la picioarele ei daca nu face anumite greseli . Uite , ia de exemplu povestea aia cu ” Ursul pacalit de vulpe ” .

 In primul rand , autorul , chiar din titlu , vrea sa sublinieze caracterul mincinos al femeii care il pacaleste pe barbat ori de cate ori are ocazia . Sa patrundem in universul povestii si sa vedem ce invataminte tragem .

Cu totii stim ca vulpea , fiind ahtiata dupa peste , nu s-a dus la balta ca sa prinda , ci s-a decis sa pacaleasca un taran care trecea prin zona cu un car plin de peste . Motiv pentru care , cumatra vulpe s-a prefacut moarta de-a binelea , iar taranul a luat-o in brate si a pus-o peste gramada de peste . Este bine de stiut ca motivul taranului a fost unul nobil : sa ii faca nevestei lui o haina din blana de vulpe . Ce invataminte tragem din asta ? In primul rand , ca barbatul desi era casatorit , vulpea a facut tot posibilul ca s-o bage in seama si pe ea , convingandu-l ca ceea ce va face el va face pentru sotia sa personala si ca nu este un pacat sa puna mana si pe vulpe . Iar in al doilea rand , invatam ca femeia pacaleste barbatul ori de cate ori poate , in viata de toate zilele , prefacandu-se de cate ori are ocazia , chiar si atunci cand face sex si da impresia ca a ajuns la orgasm .

Dar sa urmam firul naratiunii si sa vedem ce s-a mai intamplat…

Pai imediat ce s-a vazut pusa in varful gramezii de peste , cu acces direct la mancarea cea de toate zilele , vulpea a inceput sa arunce cu pestele in dreapta si in stanga pana cand a aruncat tot pestele din caruta , taranul ramanand fara mancare pentru sotia sa oficiala . Cand nu a mai avut ce arunca , vulpea a sarit din caruta si a fugit cu tot pestele pe care-l pregatise anticipat . Ce invataminte ne indeamna autorul sa tragem din aceasta actiune subversiva a vulpii ? Ca femeia mai intai se preface pana cand o iei la tine in caruta , apoi iti ia tot si cand ramai sarac lipit pamantului , te paraseste si pleaca cu pestele . Pleaca la un altul ( vezi aici ursul ) care o pateste si el ramanand in final fara coada .

 Sa revin ca am facut o mica paranteza . Nu indemn la treaba asta , insa concluzia ar fi ca femeia trebuie sa fie putin ” vulpe ” ca sa puna mana pe ce isi doreste .

  Metodele de a cuceri un barbat sunt foarte multe  si ele depind de inventivitatea si istetimea feminina . Cu toate astea , de foarte multe ori ne plangem ca am ramas pacalite nerealizand insa ca nu am fost pacalite de cel de langa noi , ci chiar de noi insine .

Postul trecut aminteam de increderea pe care trebuie sa o emani . Increderea in propria-ti persoana . In momentul in care l-ai cucerit si s-a trecut la intimitate , mai toate facem greseala de a crede ca din acea secunda el ne apartine . Se pare ca nici pe departe . Trebuie sa-i mentii interesul viu , trebuie sa nu renunti la acea ” vanatoare ” si niciodata sa nu ii dai acea siguranta ca esti a lui pe veci si nu te poate pierde .Totul , la o femeie , consta in a-i oferi barbatului putin , cate putin , din farmecul , misterul si calitatile ei reprezentative . Este important , desigur , si felul in care o femeie stie sa se imbrace si sa se poarte

 Incearca sa nu devii maniaca de control si oricat te-ar manca degetele …lasa sa fii si tu cautata . Lasa-l sa i se faca dor de tine . Sa aiba timp sa i se faca dor de tine . Am amintit insa, mai demult , ca daca trec trei zile fara vreun semn , ar fi bine sa-l trimiti la dracu . Dar cu zambetul pe buze . E obligatoriu 🙂

  Si da , este foarte important sa nu-i intri prea mult in spatiul personal la inceput , cred ca o data sau de doua ori pe saptamana este suficient .

 Ehehe, treaba cu paharele spalate , prieten drag , de-acum aproape ca se arunca in cap :)). Glumesc  , dar mare dreptate ai . Cu lucrurile de-asemenea . Foarte important , daca ti-ai adus papucii , ai grija sa-i iei inapoi inainte sa ti-i dea el 😀

 Revenind ca sa nu ma prinda noaptea aici . Cum pacalesc femeile barbatii , cum pacalesc barbatii femeile , cum ne pacalim unii pe altii si cum ne pacalim pe noi insine ? Sunt… Se ia un barbat fenomenal si se arunca in calea ta , femeie frumoasa , desteapta , de cariera , trecuta printr-un sir lung si interminabil de singuratate , nefericire si relatii esuate . Se ia un barbat care iti place mult spre enorm, spre entuziasm si indragostire.. VA URMA :-D.

 

Lasă un comentariu